Fra idémøte til ferdig renovert hage

Idèmøte

Vi går gjennom hagen og finner løsninger tilpasset deres ønsker og hagens muligheter. Kan legges til notat og skisser. Normalt tar et idèmøte ca 2 timer.

En hovedplan er en fargetegning i A3 i målestokk 1:100. Notat som punktvis forklarer materialforslag og planter med mer.

Jeg tegner også detalj- og miljøtegninger er tegninger som viser hvordan din hage kan bli. Dette kan være gjerder, hagestue, hagerom hvordan veranda møter terreng og plassering av garasje.
Dette kan også være et supplement til en hovedplan eller som en selvstendig tegning. En detalj- eller miljøtegning kan også være et vedlegg til eventuelle søknader og nabovarsler.

Hjelp  til hageplanlegging

Et hageprosjekt, enten for å gjøre små endringer eller for å oppnå drømmehagen for ro og trivsel kan komme lettere i sving ved hjelp utenfra. Ta kontakt for å få hjelp til å planlegge hagen, tips om blomsterstell, løsninger for hage- og eksteriørbelysning, eller kanskje for full renovering av uteplass. Slik tilbyr jeg min hjelp til hageplanlegging hjemme hos deg.

  1. Vi tar en gjennomgang av din hage og ser på muligheter og løsninger.
  2. Du forteller meg dine ønsker og jeg gir deg ideer om hvordan din hage kan bli. Send meg gjerne bilder av detaljer og hager du liker.
  3. Sammen kommer vi frem til en god plan for din hage. Du sparer tid og penger på å ha en plan. Mine tegninger er et godt utgangspunkt for å innhente tilbud fra anleggsgartnere og beregne mengder materialer, jord og planter.

Hageveileder

Om du kun trenger hjelp til en mindre del av hagen eller en konkret problemstilling. Være seg valg av planter, å finne materialer som kan passe til ditt hus, plassering av bod og hagestue, skjerming for vind og innsyn med mer. Jeg er god på materialvalg i henhold til stil på ditt hus og på å finne kostnadsbesparende løsninger. Produktsøk for å finne de rette materialene til rett miljø i din hage.

Om ønskelig kan jeg bidra med veiledning og følge prosjektet for hagen deres. Hvordan og hvor mye avtaler vi nærmere. Dette innebærer kommunikasjon med utførende både før og under arbeidet.

Tone Minde er utdannet grafisk formgiver og Hagedesigner med utdannelse og praksis i England og Norge. Hun er hageskribent, holder foredrag og blogger om hage og hageplanlegging.

Kontakt

Arendal Sentrum

post@hagedesign.net
Tlf. +4740404255

 

Pin It on Pinterest

Share This